Toiminta

Valkeakosken Vesiveikot järjestää monenlaista toimintaa niin kesällä kuin talvellakin. Kesällä kaikille avoimia harjoituksia järjestetään Lotilan järvellä noin kaksi kertaa viikossa ja talvella Valkeakosken Uimahallin soutualtaalla noin kerran viikossa. Lisäksi aktiiviharrastajilla on mahdollisuus harjoitella omien aikataulujen mukaan niin järvellä kuin soutualtaallakin.

Kilpailuihin osallistuminen on myös tärkeä osa seuran toimintaa. Soutukilpailuja järjesteään kesäisin ympäri Suomen ja osa soutajistamme käy kilpailemassa ulkomailla asti. Vesiveikkojen kesän kenties tärkein tapahtuma on joka vuosi elokuussa Valkeakoskella järjestettävät SM-kilpailut.  Tähän tapahtumaan osallistuvat lähes kaikki seuran aktiivijäsenet joko soutajina, toimitsijoina, kanttiininpitäjinä tai yleisönä.

Vesiveikkojen toiminnassa on mukana kaiken ikäisiä naisia ja miehiä sekä junioreita ja otamme jatkuvasti mukaan uusia soutajia. Jos soutu siis kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä tai tule  joka kesä järjestettävään uusien soutajien soutukouluun!

Tervetuloa mukaan toimintaan ja Lotilaan kokeilemaan soutua!

 

Soutukoulu

Kaiken ikäisille uusille soutajille järjestetään kesäisin soutukoulu Lotilanjärvellä. Soutukoulu alkaa yleensä kesäkuussa ja jatkuu kesän loppuun. Ohjattuja harjoituksia on noin kahdesti viikossa.  Osallistumiseen ei vaadita minkäänlaista aiempaa kokemusta, joten tule rohkeasti mukaan vaikka kaverin kanssa!

 

Valmentajat

Valkeakosken Vesiveikkojen valmennuksesta huolehtii kaksi eri valmentajaa. Lisäksi uusia valmentajia ja tuomareita pyritään kouluttamaan Suomen Soutuliiton järjestämillä kursseilla jäsenien halukkuuden mukaan.

Matti Jääskeläinen

Tiina Ojala

 

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu jakautuu kolmeen osaan: varsinaiseen jäsenmaksuun, aktiivisoutajille tarkoitettuun kaluston käyttömaksuun sekä kilpailevien soutajien kilpailumaksuun. Vesiveikkojen jäsenenä kannatat seuran toimintaa, voit osallistua tapahtumiin ja saat ajankohtaista tietoa seurasta!

Jäsenmaksu 25 €
Seuran jäsenyys

Kalustomaksu 50 €
VVV:n soutukaluston käyttömaksu
Oikeus osallistua seuran järjestämiin liikuntatapahtumiin, esim. sisäpelit
Oikeus edustaa Valkeakosken Vesiveikkoja Suomen melonta- ja soutuliiton järjestämissä kilpailuissa

Kilpailumaksu 50 €
Kansalliset kilpailut (pois lukien Valkeakosken kilpailut)
Kilpailumaksulla katetaan kaluston kuljetuskustannukset kilpailuihin
Kilpailuiden lähtömaksut

Yhteensä 25 € tai 75 € tai 125 €

Maksutiedot 2016
Tilinumero: FI46 1163 3000 2051 58
Saaja: Valkeakosken Vesiveikot ry
Summa: 25 € tai 75 € tai 125 €
Viitenumero: 1067